Over Carpdistrict Walenhoek

Passie voor karpervissen

Carpdistrict Walenhoek is een initiatief van Jos Tilleman: fervent sportvisser en liefhebber van natuur en avontuur. De vissport is er van jongs af aan met de paplepel ingegoten en is uiteindelijk uitgegroeid tot een grote passie voor karpers. Door vele Europese landen doorkruist te hebben, heeft Jos veel ervaring met visvakanties en diverse soorten karperrassen. De Hongaarse karper is altijd bijgebleven en door hem gekozen als mooiste karper voor zijn visstekken in Walenhoek.

Visstek huren voor karpervissen

Wat maakt karpers zo speciaal?

Karpervissen is populair! Hoe komt dat? Karpers zijn grote, sterke vissen, wat de vissport nog wat spannender en bewogen maakt. Ze kunnen tot wel 1.25m groeien en een gewicht bereiken tot max. 45 kilo. Karpers leven in stil of langzaam stromend water en kunnen zich goed aanpassen aan nieuwe omstandigheden. In Nederland kunt u karpers daardoor ook in allerlei wateren vinden… Maar niet die van ons! Onze Hongaarse karpers zijn de enige in zijn soort in Nederland.

Karpervissen in comfort

Van alle gemakken voorzien!

Er zijn natuurlijk genoeg mooie campingplekken in Nederland, maar Carpdistrict onderscheidt zich door middel van de locatie, voorzieningen en karpers. De mooie locatie van Walenhoek is groen en rustgevend, de voorzieningen zijn schoon en gemakkelijk en de karpers zijn uniek in Nederland. Door middel van al deze elementen kan Carpdistrict een ontspannen visvakantie dichtbij huis bieden.

Lees over de mogelijkheden

1 week

Bij Carpdistrict Walenhoek kunt u er voor een week even helemaal tussenuit, zonder ver van huis te hoeven!

4 locaties

Wij bieden vier locaties voor karpervissen in Walenhoek. Alle locaties zijn even mooi en doen niet voor elkaar onder.

Safaritent voor 2

Huur een safaritent voor een vakantie alleen of met zijn tweeën, of huur meerdere safaritenten voor een groep.

Vissen naar de mooiste karpers terwijl u bent voorzien van de nodige gemakken?